Baby zoneterapi

Baby zoneterapi

Jeg ser mange babyer i klinikken og jeg elsker det! De er så åbne og modtagelige, at de tit gør i bleen under behandlingen. Jeg ser dem sjældent mere end et par gange, for da de har ikke levet så længe, er det begrænset hvor mange ubalancer i kroppen, de kan have. Behandlingen virker derfor hurtigt og effektivt. Forældrene bliver glade, for så kan de endelig få en god nattesøvn og så bliver jeg glad. Sådan er langt de fleste af mine behandlinger og det er jo dejligt.

Og nu kommer men’et.

Nogle gange kommer forældrene tilbage og siger, at det altså ikke helt har virket. Baby vil stadig ikke sove eller vågner hver halve time. Hmm… så må jeg kigge i mine noter og klø mig lidt i nakken. ”Hvordan har I det?” kan jeg så spørge forældrene. Jamen de har det sørme godt, ud over at de er ved at være en smule trætte. Det var da dejligt, ”og det er okay at være nybagt mor eller far og fødsel forløb fint”? Her er det så, at nogle forældre begynder at trække lidt på det, for hvem synes ikke, at det er noget af en omvending at blive ansvarlig for et lille liv? Det er altid stort, hvad enten det er første, anden eller tredje gang. Der er som regel en masse følelser knyttet til det at få et barn. Heldigvis en hel masse glæde, men nogle gange også lidt angst, et traume fra fødslen, en frygt for ikke at være gode nok forældre eller noget helt andet.

Babyverden

Sådan et lille barn, oplever og sanser en stor del af verden igennem deres forældre. Det er de nødt til, for i starten kan de jo hverken se eller gå. Derfor er de super gode til at opfange mors og fars signaler – også hvis mor eller far ikke helt er i balance. Har mor svært ved at give slip på barnet fx efter en fødsel, som har givet mange komplikationer, er det naturligt nok hvis barnet får problemer med at sove alene om natten, fordi det har brugt så mange timer tæt på mor. Den del er vigtigt for frk. zoneterapeut også lige at få med, for det ændrer behandlingen en del.

Det nytter nemlig ikke noget at jeg sidder og knokler rundt på forskellige hormoner og sovepunkter under foden, hvis grunden til at barnet ikke vil sove skyldes både mor og barns ængstelighed for adskillelse. Så vil jeg gøre noget helt andet, for ifølge traditionel kinesisk medicin knyttes der en følelse til hvert organ. I sådan et tilfælde ville jeg arbejde mere på organet, som har med angst at gøre. Måske ville jeg endda lokke mor med op på briksen, så hun også kan få forløsning for sine ubalancer. Derudover vil jeg give mor og barn en lille bach flaske med hjem. Du kan læse mere om bach her og her. Men humlen med bach er, at det er aldeles hjælpsomt for psykiske ubalancer eller blokeringer. Helt naturligt hjælper dråberne os til at give slip på det gamle, så vi bliver bedre til at dyrke vores eget skønne væsens kvaliteter.

For at gøre en lang historie kort kan man sige, at det er med zoneterapi, som det er med mange andre ting i livet. Vi er nødt til at kende følelsen bag problemet, for at kunne løse det.

Skriv et svar