Behandlinger

Behandlinger med ernærings – og zoneterapi.

Jeg ser sundhed som en vigtig brik i det at have selvomsorg. Når koppen har det godt, har vi som regel overskud til at gøre det, som er det vigtigste for os og som gør os glade. Derfor er ernæringsvejledning den behandling, jeg kan give dig med hjem, så du selv kan skabe vejen til et liv fyldt med overskud og et godt helbred.

Zoneterapi derimod er den akutte behandlingsdel, der kan hjælpe til afbalancering af krop og sind. For mange mennesker er hvile en mangelvare i en travl hverdag, og det kan betyde at vi har svært ved at mærke vores egen krops behov. Mange kreative tanker og ideer udebliver, for de opstår som regel, når vi slapper af. Zoneterapi kan hjælpe dig med at få ro i nervesystemet, din krop bliver grundigt udrenset, og så er zoneterapi fantastisk til at skabe balance i krop og sind.

PCO og barnløshed 

Lider du af PCO og prøver du at blive gravid, er en kombination af ernærings- og zoneterapi, en ideel løsning for dig. Med zoneterapien kan jeg arbejde på dine hormoner og ovarier, hvilket kan fremskynde processen. Samtidig vil du få vejledning i, hvordan du ’spiser dig gravid’, eller i hvert fald giver din krop de bedste betingelser for, at blive gravid igennem kosten. (Læs meget mere om det lige her )

Holistisk vægttab

Det behøver ikke at være knoklende at leve sundt eller opnå et vægttab. Faktisk får vi de bedste resultater, når energien bag vores handling først og fremmest er selvkærlig.

Få fod på en sund livsstil med en holistisk pakkeløsning. Jeg hjælper dig med at forstå din krop igennem basal ernæringsundervisning. Derefter får du en kostplan med hjem, som er let og varierende at leve efter.

Efterfølgende har du 5 zoneterapibehandlinger til gode. Her taler vi om, hvordan det går med kostomlægningen og så skal du nyde en dejlig afslappende zoneterapibehandlig med fokus på flow og udrensning i kroppen. Ifølge traditionel kinesisk medicin hører der en følelse til hvert organ. Zoneterapi er derfor mere end kropslig udrensning. Zoneterapi skaber også balance i psyken, nedsætter stress og giver bedre søvn, hvilket også er vigtige faktorer for at skabe en sund livsstil.

Læs mere om Holistik vægttab her

billede af salat med grøntkål og kikærter