Babyklar krop med ernærings-og zoneterapi

Babyklar krop 

Denne pakke er oplagt til dig, der gerne vil give kroppen de rette betingelser for at blive gravid. Måske lider du af PCO, måske er du stresset over at have prøvet at blive gravid længe eller måske vil du bare gerne gøre din krop klar til at alle de forandringer, der kommer til at ske i forbindelse med en graviditet.

Årsager til barnløshed

Op imod 20 % af alle par har svært ved at blive gravide. I omkring en tredjedel af alle fertilitetsproblemer, som skyldes kvinden, handler det om, at hun ikke har ægløsning eller at hun ikke har det hver måned. Sådan en tilstand i kroppen skyldes ofte PCO (polycystisk ovarie syndrom). PCO er ikke en sygdom, det er blot et syndrom, der er mulighed for at ændre på. Kroppen er i stand til at hele sig selv, og gør det mange gange om dagen. Den har bare brug for de rette betingelser for at kunne skabe bedring.

En holistisk pakkeløsning

Gør din krop babyklar med ernærings og zoneterapi. Jeg har udviklet to pakkeforløb, som er en kombination af kostvejledning og zoneterapi. Vi skal have kroppen med på mange planer, hvis vi gerne vil opnå forandring. Første ben bliver, at du får en forståelse af, hvordan kroppen reagerer på forskellige former for næringsstoffer, og hvordan vi igennem kosten, gør kroppen mere fertilitets-klar. Udover lidt basal undervisning i krop og kost, vil du modtage en kostplan, som du kan følge indtil du føler dig rustet til at selv at navigere i de forskellige fødevaregrupper. Dernæst vil vi skabe flow og udrensning i kroppen med zoneterapibehandling. Ifølge traditionel kinesisk medicin hører der en følelse til hvert organ. Zoneterapi er derfor mere end kropslig udrensning. Den vil også skabe balance i psyken, nedsætte stress og give bedre søvn, hvilket også er vigtige faktorer for at skabe en babyklar krop.

Husk at du altid er velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale.

Lille babyklar pakke

2000 kr.

Indhold:

·      3 zoneterapibehandlinger.

·      Undervisning i basal ernæringslære inden for ’spis dig gravid ’-principperne.

·       Kostplan.

2 timers undervisning i basal fertilitets-

fremmende kost.

Første gang du kommer vil jeg undervise dig i, hvordan man spotter en fertilitetsfremmende kost. Så du med tiden kan slippe kostplanen og selv tage ejerskab over det, du spiser.
3 behandlinger med zoneterapi Vi aftaler 3 zoneterapibehandlinger. Her vil vi arbejde på at få din krop i balance og gjort ’babyklar’. Behandlingen vil blandt andet arbejde på at stimulere hormonsystemet og de indre kønsorganer. Hvis du evt. selv har en sygdomshistorie, tager jeg selvfølgelig den med i betragtning.

Stor babyklar pakke

3000 kr.

Indhold:

  • 5 zoneterapibehandlinger
  • Undervisning i basal ernæringslære inden for ’spis dig gravid ’-principperne.
  •  Kostplan.
3 timers undervisning i basal fertilitets-fremmende kost. Første gang du kommer vil jeg undervise dig i, hvordan man spotter en fertilitetsfremmende kost. Så du med tiden kan slippe kostplanen og selv tage ejerskab over det, du spiser.
5 behandlinger med zoneterapi Vi aftaler 5 zoneterapibehandlinger. Her vil vi arbejde på at få din krop i balance og gjort ’babyklar’. Behandlingen vil blandt andet arbejde på at stimulere hormonsystemet og de indre kønsorganer.  Hvis du evt. selv har en sygdomshistorie, tager jeg selvfølgelig den med i betragtning.

Book en behandling her eller ring for en uforpligtende samtale.

 

Fire billeder. et af en baby, en gravid kvinde, zoneterapubehandling og en blomst