Holistisk Vægttab

Til dig

Til dig, der forbinder sundhed med at have det godt.

Til dig, der har brug for at behandle dig selv mere selvkærligt, også under et vægttab.

Til dig, der gerne vil nyde dig sund.

Selvkærlig sundhed

Det behøver ikke at være knoklende at leve sundt eller opnå et vægttab. Faktisk får vi de bedste resultater, når energien bag vores handling først og fremmest er selvkærlig.

Mange danskere lever i dag et stresset liv, hvor en sund livsstil ender ud i overanstrengelser og mere stress. Derfor er kombineres ernærings- og zoneterapi i den holistiske vægttabspakke.

Vægttab

For mig er sundhed selvomsorg. Når koppen har det godt, har vi som regel overskud til at gøre det, som er det vigtigste for os og som gør os glade. Derfor er ernæringsvejledning det, jeg kan give dig med hjem,  Du undervises i insulinsænkede kost, som er med til at gøre dit helbred stærkt og modvirke livsstilssygedomme, så du selv er i stand til at skabe vejen til et liv med overskud og et godt helbred.

Zoneterapi derimod er den akutte behandlingsdel, der kan hjælpe til afbalancering af krop og sind. For mange mennesker er hvile en mangelvare i en travl hverdag, og det kan betyde at vi får svært ved at mærke vores egen krops behov. Fx kan vores behov for sult og mæthed forsvinde, samt evnen til at mærke forskel på tørst eller sult. Ydermere glemmer vi vores kreative tanker og ideer under stress, for de opstår som regel, når vi slapper af. Zoneterapi kan hjælpe dig med at få ro i nervesystemet, din krop bliver grundigt udrenset, og så er zoneterapi fantastisk til at skabe balance i krop og sind.

Holistisk pakkeløsning

Få fod på en sund livsstil med en holistisk pakkeløsning. Jeg hjælper dig med at forstå din krop igennem basal ernæringsundervisning. Derefter får du en kostplan med hjem, som er let og at leve efter.

Efterfølgende har du 5 zoneterapibehandlinger til gode. Her taler vi om, hvordan det går med kostomlægningen og så skal du nyde en dejlig afslappende zoneterapibehandlig med fokus på flow og udrensning i kroppen. Ifølge traditionel kinesisk medicin hører der en følelse til hvert organ. Zoneterapi er derfor mere end kropslig udrensning. Zoneterapi skaber også balance i psyken, nedsætter stress og giver bedre søvn, hvilket også er vigtige faktorer for at skabe en sund livsstil.

Du får:

  • 2 timers basal ernæringsvejledning
  • En varierende og let kostplan
  • 5 zoneterapibehandlinger
  • Samtaler og hjælp til at løse det du står i, under dit vægttab

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale.