Nyheder

Mangler du en gaveide?

billede af fødselsdag, barsel og jul. Køb et peronligt gavekort til dine kære og giv dem en time med afslapning og udrensning med zoneterapi.
Mangler du en gaveide til manden eller kvinden der har alt? 🎁🎁🎁
Hvad med lidt selvforkælelse? Jeg har designet nogle fine gavekort som du kan printe ud til den heldige fødselar, nybagte mor, veninde eller familiemedlem, som skal nyde en time med ro og afslapning på min briks på Nørrebro. Du kan læse meget mere om hvad zoneterapi er godt for lige her 
Har du spørgsmål så  send mig en mail på info@fodpaasundhed.dk

GRATIS BACH KONTULTATION TILBYDES

Vi kan ikke kontrollere livets krumspring og udfordringer, men vi kan gå på opdagelse i, hvilke følelser det vækker i os og dem kan vi få hjælp til at ændre med Bachs Blomsterremedier.

Jeg er ved at uddanne mig til bachterapeut og har derfor brug for 3 ’kaniner’ til min afsluttende opgave skal du være min kanin?

HVAD ER BACH?

Bach er hømopatiske blomsterdråber som forløser følelsesmæssige tilstande. Der er ingen bivirkninger ved de naturlige dråber og kan derfor bruges til både mennesker, dyr og babyer. 

I praksis kommer til at foregå sådan, at vi ringer eller skyper sammen. Du fortæller mig om de udfordringer du står i og jeg blander en personlig bachflaske, som passer til lige netop dig 😊. Når flasken er er ved at være tom (ca. 3 uger efter) tales vi ved igen. Her har noget sikkert ændret sig for dig, så jeg blander en ny flaske, måske med nye remedier i.

Du får bachkonsultationer gratis. Flaskerne betaler du 140 kr. for pr. styk

Du bliver selvfølgelig gjort anonym i min opgave, som er min afsluttende eksamensopgave.

Skriv en besked eller mail til mig, hvis det er noget for dig eller nogen du kender 😊.

Gratis Foredrag

Er du en del af en mødregruppe, som godt kunne trænge til et par timer med kaffe, hygge og nye input? Så har jeg gode nyheder til dig.

Jeg kommer gerne ud og inspirerer om alt fra sundhed til zoneterapi. Jeg tilbyder at vise jer zonepunkter, som kan hjælpe både børn og voksne til et bedre immunforsvar, ro, god søvn og bedre fordøjelse. Jeg tager mine erfaringer fra klinikken med mig og giver jer svarene på de mest stillede spørgsmål. Naturlighed er en stor del af min måde at arbejde på, så derfor har jeg samlet de bedste råd til jer, helt uden bivirkninger ?. Jeg kommer med mine bud på, hvordan vi forebygger kræsenhed hos børn og bevarer et godt immunforsvar – selv om efteråret eller ved vuggestuestart.

Praktisk information

I er meget velkomne til at sende mig en mail med de ting, der rører sig hos jer. På den måde kan jeg inddrage jeres ønsker i mit oplæg.

Mangler I et lokale at være i, så har jeg mulighed for at leje et lyst og lækkert lokale med plads til både børn og voksne.

Det kræves, at der minimum er 4 deltagere på holdet. Ydermere ønsker jeg transporten refunderet.

Baby får zoneterapi. billede er af en babyfod