Om mig

Ernærings- og zoneterapeut.

Maria Jacobsen

Da jeg efter min ernæringsuddannelse sad der hjemme i min lille lejlighed og søgte jobs, havde jeg ikke følelsen af at glæde mig til at komme ud på arbejdsmarkedet. Egentligt var det underligt, for jeg brænder fobillede af Maria Jacobsenr alt det jeg ved om, hvad den rigtige næring kan gøre for vores sind og helbred.

En morgen sad jeg foran min pc og ledte efter kandidatuddannelser, for måske kunne en uddannelse mere, hjælpe mig til at føle glæde og ‘alle de andre’ tog en kandidat. Det var svært for mig at koncentrere mig, for et ord blev ved med at dukke op i mit hoved. ”Zoneterapeut”.

Det føltes som at have en sang på hjernen. Ordet forsvandt ikke og jeg anede ikke hvad sådan en zoneterapeut lavede. Til sidst slog jeg det op, for at få ordet til at forsvinde. Da jeg læste om zoneterapi, kunne jeg mærke i hele min krop, hvordan den boblede af glæde! Det var jo lige det, jeg skulle. På under en uge havde jeg fundet lige den skole, jeg allerhelst ville ind på, og så var jeg i gang.

De 2 ½ år hvor jeg læste til zoneterapeut er nok de år, hvor jeg udviklede mig mest. Jeg følte mig i den grad hjemme i den verden, og i dag elsker jeg at kombinere zoneterapi og min viden om ernæring sammen.

Øvrig erfaring: 

Jeg har tidligere arbejdet med underernæring samt ældreernæring på kommunalt plan. Nu arbejder jeg med kost- og zoneterapi til udsatte borgere i en privat virksomhed.

Mit hjerte banker for zoneterapi og kostens evne til at forebygge sygdomme og fremme et godt helbred. Det er vigtigt for mig at skabe et trygt rum under samtaler, så mine klienter føler sig mødt og lyttet til i forhold til deres personlige problemstillinger. Jeg tilstræber derfor altid at møde folk i øjenhøjde og være lyttende og omsorgsfuld.

Uddannelser:

Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling fra Metropol KBH 2013.

Uddannet zoneterapeut fra CASUS 2016

200 timers Anatomi og Fysiologi samt 100 timers sygdomslære fra undervisningsinstituttet Likam 2015.

Kurser:

PCO kursus hos Frk. Skrump

Kost, metabolisme og fedme kursus hos frk. skrump. 3 moduler

Øreakupunktur hos Rikke Godthjælp

Reiki healing 1 og 2